Café Music, kavárna s rodinnou pražírnou nabízí čerstvě praženou zrnkovou kávu z různých koutů světa. V nabídce už máme devět druhů káv z Asie, Afriky a střední Ameriky. Kávu si můžete přijít ochutnat i přímo do naší pražírny. 

Kávu pražíme na objednávku, aby se k vám dostala kávová zrna plná vůně a chuti. Malou zásobu již balených zrnkových káv k okamžitému odběru pro vás máme připravenou v kavárně, na přání vám kávu můžeme umlít. Nabízíme jednodruhovou kávu typu Arabica. Vytvoříme vám i směs různých druhů našich káv podle vašich přání.

 

Název Café Music nebyl zvolen náhodou

Tak jako hudba nachází cestu k nejskrytějším místům duše, i my se snažíme prostřednictvím vyladěných chutí naší kávy poskytnout zákazníkům harmonický zážitek, který si mohou vychutnat ve své oblíbené kavárně, klidu domova, či si zpříjemnit den v kanceláři nebo na pracovišti.

 

Kávu si můžete přijít ochutnat i přímo do naší pražírny

Pražení a přípravě kávy se věnujeme od roku 2018.

Vybíráme kvalitní čerstvá zrna od osvědčených dodavatelů, pražíme ve vlastní pražírně v Rakovníku, pečlivě ověřujeme kvalitu a nabízíme všem, kteří mají zájem o vyladěný chuťový zážitek.