„Život je jako hudba a každý tón je jedinečný.“

Daniel Tisoň



Stejně tak je to s kávou z naší pražírny. Správně vybraná zrnka kávy jsou jako noty vepsané do notové osnovy. A pražírna je jako hudební nástroj, který zrnka rozezní do ladných tónů. Tak vzniká symfonie chuti. Chuť zrnek kávy z různých koutů světa, různých plantáží a každého pražení je jedinečná.

Kávu pražíme na naší profesionální pražičce 4coffee roaster od českého výrobce. Pražení probíhá poloautomaticky, což nám umožňuje mít proces pražení stoprocentně pod kontrolou.  Při každém pražení posuzujeme chuť každé dávky, kontrolujeme kvalitu upražených zrn, zrna následně manuálně přebíráme, abychom se ujistili, že se k vám dostane vynikající káva.

To nejdůležitější pro nás je vždycky chuť a kvalita. Když je na sáčku naše logo, tak se můžete spolehnout na to, že uvnitř najdete skvělou kávu, praženou s láskou a maximální péčí.

Café Music, kavárna s rodinnou pražírnou nabízí čerstvě praženou zrnkovou kávu z různých koutů světa. V nabídce už máme devět druhů káv z Asie, Afriky a střední Ameriky. Kávu si můžete přijít ochutnat i přímo do naší pražírny. 

Kávu pražíme na objednávku, aby se k vám dostala kávová zrna plná vůně a chuti. Malou zásobu již balených zrnkových káv k okamžitému odběru pro vás máme připravenou v kavárně, na přání vám kávu můžeme umlít. Nabízíme jednodruhovou kávu typu Arabica. Vytvoříme vám i směs různých druhů našich káv podle vašich přání.